Følg med via SMS

Du kan gratis få tilsendt en SMS, der påminder dig om overbud og informerer dig om dine bormærkede emner og opnåede hammerslag.

Mobilen husker dig på at byde ...

Du kan gratis få tilsendt en SMS, når du har budt på enten en net-auktion eller traditionel auktion. Den informerer dig f.eks. om eventuelle overbud eller påminder dig om en auktions udløb. Dermed minimerer du risikoen for at gå glip af de effekter, som har din særlige interesse.

Hidtil er denne service kun blevet tilbudt som e-mail, men du har også muligheden for at få tilsendt tilsvarende informationer via SMS til det mobilnummer, du har registreret hos os. Du kan selv vælge, hvilke typer af budrelaterede e-mails og SMS’er, du ønsker at modtage.

Notifikationer på SMS og e-mail

  • Budnotifikation – sendes som kvittering for bud lagt på vores net-auktioner og traditionelle auktioner.

  • Overbudsnotifikation – sendes ved overbud på vores net-auktioner.

  • Påmindelsesnotifikation – sendes via e-mail 6 timer før og via SMS 1 time før auktionsstart eller buddeadline, når du har afgivet et bud eller bogmærket et emne på en auktion.

  • Resultatnotifikation – sendes umiddelbart efter hammerslaget på net-auktionerne og inden for et døgn efter de traditionelle auktioner.

Det er nemt at tilmelde sig servicen. Du logger ind og vælger de ønskede notifikationer på ”Deres side” under menupunktet ”E-mail og SMS notifikationer”.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Teknisk support: +45 8818 1114 · support@bruun-rasmussen.dk