12038/​96

Vittorio Storaro: Signeret filmplakat/flyer fra Francis Ford Coppolas film “Apocalypse Now” (“Dommedag nu”) med den amerikanske skuespiller Martin Sheens (f. 1940) signatur. Fotomål 25×20. Rammemål 43×33.

Filmen bygger til dels på Joseph Conrads roman “Mørkets hjerte” (“Heart of Darkness”) fra 1902. Den oprindelige spilletid var 153 minutter, men filmen blev klippet om i 2001 og en masse ekstra scener blev føjet til. Denne version går under navnet “Apocalypse - Now Redux”.    

Sælger oplyser

Intet at bemærke. Dette er en original filmplakat/flyer med den amerikanske skuespiller Martin Sheens autentiske signatur. Ægthedscertifikat fra BAS (Beckett Authentication Services) medfølger. BAS er en af verdens mest anerkendte autoriteter indenfor valuering og ægthedsbedømmelse af signaturer. Brugs- og alderstegn.

Bemærk venligst, at Bruun Rasmussen Kunstauktioner ikke har besigtiget dette emne fysisk, men udelukkende vurderet det ud fra sælgers fotomateriale. Derfor kan vi ikke udfærdige en standsbeskrivelse, og det er heller ikke muligt at rekvirere en rapport over emnets stand.

Auktion

Kunst, antikviteter & design, 17. september 2020

Kategori
Vur­dering

1.000 kr.

Solgt

Hammerslag

500 kr.  

1 bud

Tidspunkt Byder Bud
500 kr.