171/​18

HAPPY® XMAS TREE dekoreret med mixed media af børn fra Randersgade Skole, København, på fod af beton. Samlet vægt ca. 250 kg. H. 210, Ø. 120.

Eftersyn: Træet kan besigtiges i København, Kgs. Nytorv, 1050 København K.

Hvis du ønsker selv at afhente dit træ efter auktionen, bedes du kontakte nedenstående for nærmere: Placering: København Mehdi Triki, tlf. +45 53623319 eller mail mt@happyxmastrees.com

Ønsker du levering af træet, har vi en fragtaftale til mellem dkk 400–600 + moms afhængig af træernes placering samt leveringsadresse. Venligst kontakt STK for koordinering samt pris: STK (Skandinavisk Transport Kompagni A/S), tlf +45 32528081 eller mail: stk@stk.dk

Fra kunst til bæredygtighed!

Køb et kunstjuletræ og plant tusindvis af træer!

Kulturbegivenheden Happy® Xmas Trees handler om at skabe juleglæde lokalt og globalt gennem kunst, kreativitet og bæredygtig skovplantning.

I forbindelse med Happy® Xmas Trees har børn fra danske og internationale skoler udsmykket 29 juletræsskulpturer, som hver tager udgangspunkt i et af FN’s 17 verdensmål. Træerne har været udstillet i København, Odense og Esbjerg og udbydes nu på en velgørenhedsauktion til fordel for plantning af træer i Vestafrika.

Dit bidrag gør en stor forskel. For hver 5.000 kr., der bydes på kunstjuletræerne, plantes cirka 1.000 jatropha-træer. Det svarer til arealet af cirka to fodboldbaner og er ofte en start for en mindre landsby. De lokale bliver selv ejere af træerne og markerne, som plantes, ligesom de bliver undervist i at få de bedste resultater med jatropha-plantning og brugen af madafgrøder.

Køber vil modtage et diplom på deltagelse i projektet fra Happy® Xmas Trees.

Læs mere om projektet på happyxmastrees.com

Bruun Rasmussen opkræver hverken køber- eller sælgersalær i forbindelse med auktionen. Overskuddet fra auktionen går ubeskåret til plantningen af træer i Vestafrika.

Auktion

Velgørenhedsauktion , 18. december 2019

Kategori
Vur­dering

5.000–10.000 kr

Solgt

Hammerslag

1.000 kr  

1 bud

Tidspunkt Byder Bud
1.000 kr