Vurdering og rådgivning i Sydfrankrig

Hvad enten dit behov gælder indbovurderinger, auktionsrådgivning eller køb og salg af eksklusive boliger på Côte d’Azur, står vores repræsentant i Luxembourg & Sydfrankrig, Peter Koch, til din rådighed.

Bruun Rasmussens repræsentant i Sydfrankrig, Peter Koch.

Franske Louis XVI-kandelabre fra ca. 1780.  Solgt for et hammerslag på 170.000 kr. på en international auktion i København. Kandelabrene blev indleveret til Peter Koch i Sydfrankrig.

Ejendomme i Sydfrankrig

3 billeder

Salg og køb på auktion 

Peter Koch foretager vurderinger af hele indbo og enkelte effekter med henblik på et auktionssalg hos Bruun Rasmussen. Han fungerer som din primære kontaktperson gennem hele salgsforløbet og sørger for transport (inkl. forsikring) af effekter fra Frankrig til Bruun Rasmussens respektive afdelinger i Danmark.

I forbindelse med køb på Bruun Rasmussens auktioner kan Peter Koch bistå med konditionsrapporter og anden vejledning.

Indboforsikring

Peter Koch er godkendt til at udfærdige vurderingsrapporter i forbindelse med indboforsikringer i Sydfrankrig. Uden en sådan godkendt vurdering kræver de franske forsikringsselskaber købskvitteringer for alt indbo for at ville udbetale erstatninger i tilfælde af tyveri. Samarbejdet er i første omgang indgået med forsikringsselskabet Generali i Vence, men også andre franske forsikringsselskaber accepterer Peter Koch som valuar.

Han rådgiver også arvinger af dødsboer og kan foretage ejendoms- og indbovurderinger i forbindelse med arveværdiansættelser.

Ejendomme i Sydfrankrig

Når det gælder køb eller salg af eksklusive ejendomme i Sydfrankrig, tilbyder Peter Koch uden beregning at rådgive Bruun Rasmussens kunder. Han har et indgående kenskab til boligmarkedet på Côte d’Azur og samarbejder med nogle af de bedste lokale og internationale ejendomsmæglere.

Hvis du ønsker at sætte din bolig til salg, arrangerer Peter Koch eksponering på det franske boligmarked, her på Bruun Rasmussens hjemmeside og i auktionskatalogerne, der udsendes til et kvalitetsbevidst og købestærkt klientel verden over.

 

Se et udvalg af udbudte boliger, som p.t. markedsføres af Bruun Rasmussen

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Peter Koch: +45 4045 3403 · p.koch@bruun-rasmussen.dk