Afdelingen i Havnen

 

Se åbningstider

 

Adresse

Sundkrogsgade 30

2150 Nordhavn

Telefon

+45 8818 1111

Fax

+45 8818 1112

E-mail

havnen@bruun-rasmussen.dk

 

Sådan finder De vej

En anderledes stemning

I Havnen går folk sjældent rundt i andægtig tavshed mellem udstillede antikviteter; tværtimod hersker der en afslappet og uformel atmosfære, hvor eftersyn til online-auktionerne fungerer som et hyggeligt input – måske efter en god brunch med venner og familie.

Her er mange mennesker og alle mulige typer lige fra erfarne samlere og garvede antikvitetshandlere, der hilser hinanden med muntre tilråb, til småbørnsfamilier og det unge par ved skranken, som vejledes i skik og brug ved køb på auktion.

Målsætning om ung og afslappet stil

Havnen blev startet ud fra en målsætning om, at det skulle være et ungt hus med en afslappet stil, der skulle sælge kvalitetsindbo i et lavere prisleje, end det man typisk finder hos Bruun Rasmussen i Bredgade.

Dette er lykkedes over al forventning. Havnen har oplevet en stadigt stigende popularitet. Især det store udbud af moderne møbler, design og kunstindustri mødes af det nye publikums forventninger til et godt auktionshus.

Den egentlige forskel mellem Bruun Rasmussens to københavnske afdelinger ligger i de effekter, der udbydes på auktion. Hvor man i huset i Bredgade fokuserer på antikviteter, kunst og design til et internationalt publikum, satser Havnen på et bredt sortiment på online-auktionerne.