Vil du være en del af jubilæumsauktionen?

Det er nu 70 år siden, at det første hammerslag faldt i auktionshusets historie. Vi fejrer det med en stor jubilæumsauktion i Bredgade i slutningen af året. I den forbindelse er vi netop nu på udkig efter kunst, design, antikviteter, smykker og armbåndsure af høj kvalitet.

 

At fylde rundt er noget særligt, og vi lægger an til et brag af en auktion. Samtidig gør vi en stor indsats for at markedsføre jubilæumsauktionen internationalt, og som et af de mange tiltag afholder vi eftersyn tre gange i London forinden auktionen, hvor vi udstiller en række highlights for en international kundeskare. Det sker i forbindelse med Asian Art Week og Russian Art Week samt på Den Danske Ambassade. 

Indlevering til jubilæumsauktion

Jubilæumsauktionen kommer til at spænde vidt, og vi søger derfor både kunst, design, antikviteter, smykker og armbåndsure. Samtidig sætter vi særligt fokus på CoBrA og kunstgenstande fra Asien og Rusland. 

Ligger du inde med genstande, som du kunne tænke dig at få med på auktionen, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at vurdere dine genstande ganske gratis og uforpligtende alle hverdage og lørdage i vores afdelinger i København og Aarhus. Du kan også benytte vores onlinevurderingsservice.
 

Fristerne for indlevering til jubilæumsauktionen er som følger:

  • Onsdag 3/10: Kunst og kunsthåndværk fra Asien og Rusland

  • Onsdag 10/10: Sølv

  • Mandag 15/10: Ældre møbler, smykker og armbåndsure

  • Mandag 22/10: Ældre malerier og tegninger

  • Mandag 29/10: Moderne kunst og design

 

Vi håber på at høre fra dig!