Velkommen til Bruun Rasmussen!

Hos os kan du købe og sælge kunst, antikviteter, design, smykker og samlerobjekter i alle prisklasser på både net-auktion og traditionel auktion.

5 billeder

 

At handle på auktion er en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for. Det er her, du kan købe de sjældne, fine og udsøgte effekter, som du ikke finder andre steder. Det er også her, du oplever spændingens sus, når kampen om et værk af yndlingskunstneren sætter ind, ligesom det er her, du mærker glæden – eller ærgrelsen – når hammeren endelig falder!

Et familieejet auktionshus

Bruun Rasmussen Kunstauktioner er ét af Danmarks ældste auktionshuse og er samtidig blandt Skandinaviens førende. Når det gælder specialviden, markedsindsigt samt vurdering af kunst, antikviteter, design og samlerobjekter tilbyder Bruun Rasmussen ekspertise fra kompetente og erfarne medarbejdere.

Det hele startede den 6. oktober 1948, hvor Arne Bruun Rasmussen lod hammeren falde for første gang i auktionssalen i Bredgade 33 i København. I dag ledes den familiedrevne virksomhed af sønnen Jesper Bruun Rasmussen, men tredje generation, Alexa og Frederik Bruun Rasmussen, er også engagerede i auktionshuset. I 2004 blev den første net-auktion lanceret, og i dag er auktionshuset udbygget med flere afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og USA.

Noget for enhver smag – og pengepung

Omkring 100.000 effekter sælges årligt på otte traditionelle auktioner samt daglige net-auktioner, hvor du kan byde på alt lige fra kunst, antikviteter, moderne design og smykker til bøger, mønter, frimærker, vin og våben. Alle udbudte effekter præsenteres her på hjemmesiden med beskrivelse og fotos, men de udstilles også på de såkaldte eftersyn, hvor du altid har mulighed for at komme og se, om en effekt lever op til dine forventninger. Hvor og hvornår eftersynet foregår, fremgår af beskrivelsen af effekten.

Uanset om du er på udkig efter et moderne maleri, en møbelklassiker, en funklende diamantring, et elegant armbåndsur eller en flaske fortryllende Champagne, er der altid et rigt udvalg af emner i prisklassen fra 1.500 kr. til flere millioner på Bruun Rasmussens auktioner.

 

Find dine egne favoritter på bruun-rasmussen.dk!

 

Læs om vores to typer auktioner

Læs vores auktionsguide

Læs mere om Bruun Rasmussen historie

Se vores åbningstider

Opret en søgeagent

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Kasper Nielsen: 8818 1121 · kn@bruun-rasmussen.dk

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Kasper Nielsen: 8818 1121 · kn@bruun-rasmussen.dk

For yderligere information, kontakt venligst:

Kasper Nielsen: 8818 1121 · kn@bruun-rasmussen.dk