Sidste chance for indlevering!

Vi søger netop nu kunst, antikviteter, moderne design og smykker til årets sidste internationale auktion i Bredgade.

Anna Ancher: Helga Ancher i haven ved sommertid, Skagen. Hammerslag: DKK 160.000.

Finn Juhl: "Høvdingestol". Udført hos Niels Vodder. Hammerslag: DKK 330.000.

2 billeder

Høje hammerslag

For øjeblikket oplever vi en stærkt stigende international interesse for vores auktioner – både herhjemme og i udlandet. Det resulterer i bemærkelsesværdige høje hammerslag, som man f.eks. kunne opleve det på den nyligt afsluttede efterårsauktion i Bredgade.

Vi søger …

I slutningen af november og begyndelsen af december afholder vi den næste internationale auktion, og vi søger lige nu kunst, antikviteter, design og smykker til auktionen. Indleveringsfristerne udløber inden for de næste par uger:

  • Ældre malerier, møbler og tæpper: Mandag den 22. oktober

  • Moderne malerier, møbler og design: Mandag den 29. oktober

Samtidig er vi på udkig efter effekter til de mange net-auktioner, der vil blive afholdt gennem hele efteråret. Indleveringer hertil kan finde sted løbende.

Daglig vurdering og indlevering

Du kan døgnet rundt benytte vores onlinevurdering. Men vi står også klar alle hverdage og lørdage i vores afdeling i København og Aarhus, hvor vi gratis og uforpligtende kan vurdere dine effekter og tage imod indleveringer til kommende auktioner. Se adresser og åbningstider

Særlige vurderingsdage

Du har også mulighed for at møde os i dit nærmiljø. Vi tager løbende på vurderingsturné rundt i det ganske land for at vurdere og tage imod indleveringer. Se aktuelle vurderingsarrangementer

Pålidelig vurdering

Hos Bruun Rasmussen bliver dine effekter altid vurderet af sagkyndige. I kraft af deres solide erfaring og faglige uddannelser er de eksperter på hver deres område. Som sælger får du dermed adgang til en specialiseret viden, der skaber grundlaget for en saglig og reel vurdering.

 

Velkommen hos Bruun Rasmussen!

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Kasper Nielsen: 8818 1121 · kn@bruun-rasmussen.dk

 

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Kasper Nielsen: 8818 1121 · kn@bruun-rasmussen.dk