Bruun Rasmussen – Hele Skandinaviens auktionshus!

Bruun Rasmussen har i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med branchens største erfaring og mest professionelle rådgivning, vurdering og beskrivelse auktioneres flere end 100.000 genstande hvert år.

Som det eneste internationalt anerkendte auktionshus i verden tilbydes tre forskellige typer auktioner, altid baseret på Bruun Rasmussens professionelle vurdering og rådgivning: 

  • Traditionelle Auktioner, som foregår fysisk, og hvor genstanden sælges af auktionarius i auktionssalen. 

  • Netauktioner, som foregår online, og hvor genstanden sælges til højeste elektroniske bud. 

  • Direkte Auktioner, som også foregår online, men hvor sælger står for fotografering af genstanden, og selv sender den direkte til køber. 

De tre typer auktioner sikrer, at genstande helt ned fra 800 kroner og op til flere millioner finder deres helt rigtige købere. 

Det er derfor, at vi opfattes som Skandinaviens mest eftertragtede og troværdige auktionshus. Det er derfor, at vi siger, at Bruun Rasmussen er HELE Skandinaviens auktionshus. 

Historien om Bruun Rasmussen

Det hele startede den 16. september 1948, hvor auktionshuset blev grundlagt i Bredgade i København. Her lod Arne Bruun Rasmussen elfenbenshammeren falde for første gang den 6. oktober samme år. I dag er Bruun Rasmussen etableret med fire afdelinger i København og Aarhus.

I 2007 åbnede dørene til det, der i dag er Bruun Rasmussens hovedkontor ved Københavns havnefront. Internationalt har Bruun Rasmussen repræsentation i både Belgien, Frankrig, Italien, Luxembourg, Spanien, Storbritannien, Sverige, Thailand, Tyskland og USA.

Vi er stolte over den position, vi har opnået både herhjemme og ude i verden, og målet er til stadighed at manifestere Bruun Rasmussen som værende Skandinaviens mest eftertragtede, troværdige og attraktive auktionshus med den højeste sagkundskab inden for vurdering og formidling af kunst, antikviteter og indbo.

Desuden er målet konstant at udbygge den viden om kunst og antikviteter, som er en forudsætning for et auktionshus af internationalt format. Vi har gennem årtier formidlet et særdeles bredt udvalg af værdigenstande lige fra møbler, malerier og moderne design til sølv, tæpper og vin m.m.