Er min genstand forsikret?

Når du har indleveret en genstand hos os, er den forsikret mod brand, vandskade, tyveri og total beskadigelse. Forsikringen omfatter dog ikke skader på rammer og stuk eller ridser, slid og tab af mindre genstande, fx nøgler, lister og beslag.

 

De genstande, som vi sælger på auktion hos Bruun Rasmussen, er brugte og har ofte flere hundrede år på bagen. Mange af dem er tilmed udført i skrøbelige materialer som fx træfinér og forgyldt gips. Det gør, at genstandene ikke fremstår i perfekt stand, når vi får dem indleveret.

Vi gør selvfølgelig vores yderste for at håndtere alle indleverede genstande med stor forsigtighed og omtanke, men vores arbejde med dem efterlader en yderligere risiko, og vi kan ikke garantere, at der ikke opstår mindre skader undervejs.

Derfor har vi desværre ikke mulighed for at forsikringsdække alle typer skader, men vi bestræber os på at beskrive væsentlige fejl, mangler og skader for genstande udbudt på netauktion, mens der for genstande udbudt på traditionel auktion altid kan bestilles en såkaldt konditionsrapport.